Du er her: Skip Navigation LinksHjem \ Persondatapolitik Vis som: ListeGitter

Persondatapolitik

PERSONDATAPOLITIK
For at du kan indgå aftale med os på lamberth.dk, har vi brug for følgende oplysninger:


Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos LAMBERTH ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte hos LAMBERTH ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på lamberth.dk er LAMBERTH ApS.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til lamberth.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos LAMBERTH ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til LAMBERTH ApS via e-mail lamberth@lamberth.dk.

COOKIES
På lamberth.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

LOGSTATISTIK
Vi bruger en logstatistik på lamberth.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere lamberth.dk.

Kundeservice

Adresse og kontakt

LAMBERTH ApS
Hovvej 43
3060 Espergærde

Telefon: 49131468
E-mail: lamberth@lamberth.dk
CVR: 29428867

Vis kurv Skjul kurv 0,00 DKK Du har 0 produkt(er) i din kurv

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere
Klik her for vores mobilside